Trüberbrook playthrough

Trüberbrook playthrough

Onlangs ben ik begonnen met mijn gameplay op te nemen van het point and click spel Trüberbrook. Het is misschien niet zo een populair genre maar als je echt eens wil relaxed gamen en terwijl toch een beetje je hersenen gebruiken dan is Trüberbrook echt een spel dat je zeker eens moet in overweging nemen.

Trüberbrook is een sci-fi adventure game die zich afspeelt in een parallel universum in de sixties im Deutschland.

Je kan het spel onder andere kopen via Steam.

Introductie

Om het spel te leren kennen begin je meteen aan de introductie zodat je alles wat kan leren kennen.

Proloog & hoofdstuk 1

In dit hoofdstuk gaan we op zoek naar hoe we de gondellift kunnen laten herleven en zo op ontdekking te gaan om alle mysteries in Trüberbrook te ontrafelen.

Hoofdstuk 2

Hans ligt na zijn val op een ziekenbed geflankeerd door een vreemde dokter die allerlei medische termen lalt. We moeten zien te ontsnappen aangezien we niet uit deze kamer mogen en we zo snel mogelijk ons kunnen herenigen met onze collega om de mysteries van Trüberbrook verder te kunnen ontrafelen.

Hoofdstuk 3

In het derde hoofdstuk van dit meesterwerk ontmoeten we Gretschen terug aan de ingang van een gigantische kluis. Eenmaal binnen merken we dat er veel meer schuilgaat achter deze deur dan we eerst denken, en ook achter Gretschen haar persoon...