Mobilio, rij veilig en verzamel cryptomunten

Mobilio, rij veilig en verzamel cryptomunten

Jaarlijks sterven zeer veel mensen in ongevallen met de wagen, wereldwijd zijn dat er wel een miljoen. Een van de redenen van onoplettendheid in de wagen is de smartphone, veel chauffeurs zijn ermee bezig uit drang om te zien wat die net binnengelopen melding wel was. Een ding is zeker, ze was niet zo belangrijk als jouw leven en zo dachten de makers van Mobilio er ook over toen ze deze applicatie bedachten maar wat houdt Mobilio nu net in?

Het concept

Mobilio beseft dat torenhoge boetes geen oplossing zijn voor dit probleem en gaat in feite chauffeurs behandelen als een hond, goed gedrag wordt beloond! Het werkt als volgt, de Mobilio applicatie draait op de achtergrond  op je telefoon en wanneer je begint met rijden detecteert Mobilio dit en je begint met punten te verzamelen.

Deze punten kan je dan op hun beurt gaan omruilen tegen Mobilio tokens, hun cryptovaluta. Waarom zou je dat nu eigenlijk doen? Wel, je zal later kunnen betalen met de Mobilio tokens. De applicatie op je smartphone bevat ineens ook al een wallet en de mogelijkheid om te betalen en te ontvangen. De jongens achter deze applicatie hebben grote plannen, zo willen ze bijvoorbeeld een samenwerking met verzekeringen zodat je je autoverzekering kan betalen met de Mobilio tokens en zo zijn er nog verschillende plannen.

Daarnaast zal je je Mobilio kunnen overdragen naar een ETH wallet ;)

Ik doe aan Mobilio!

Ik ben in ieder geval al een tijdje bezig met Mobilio's bijeen te rijden en ik zal wel zien wat ik er mee aankan. Het is in ieder geval de moeite waard en leuk om te doen aangezien je zelf het moment kiest om je punten om te wisselen naar tokens volgens de actieve koers die je ook in de applicatie kan volgen.

Wil jij er ook eens aan beginnen? Volg dan onderstaande links naar jouw favoriete appstore's!

Gebruik ook zeker mijn promocode zodat we beiden 50 punten krijgen :) Code: 2oa587

Website Mobilio

Veel plezier en safe driving!