Keen, yet another social network?

Keen, yet another social network?

Hier zijn ze nog eens, Google doet nog een poging om zijn hapje mee te graaien van de social networkkoek. Ik ben beneiuwd of het ze zal lukken maar eerlijk gezegd vrees ik dat het hopeloos te laat is.

Keen is wel een sociaal netwerk dat in zekere zin origineel is aangezien het draait om jouw interesses. Op die manier voorzie je jezelf van relevant nieuws enzo.

Keen is in mijn ogen een leuk idee maar ik denk niet dat men op zoek is naar dit op een sociaal netwerk. Liever even binnenkijken in iemand anders zijn leven en rustig de burenruzies in alle "anonimiteit" meelezen denken de meesten. Daarom vermoed ik dat Keen dezelfde stille dood gaat sterven als Google plus.

Eigenlijk was ik best een grote fan van Google plus maar het is moeilijk bruikbaar als er geen andere mensen  deel van uitmaken die je kent. Uiteindelijk is het een netwerk geweest waar wat digital enthousiasts deel van uitmaakten en dat zal bij Keen niet anders zijn.

google keen

Wil jij meer weten over Keen? Check dan zeker de Keen website!