Face ID mondmaskers

Face ID mondmaskers

Het corona virus is de laatste tijd nogal aanwezig in de berichtgeving op televisie, krant en noem maar op. Natuurlijk kan de gadgetbusiness daar niet rond. Een gloednieuwe gadget komt binnenkort op de markt en dan wel deze, Face ID compatibele mondmaskers.

Vrij veel mensen maken gebruik van FaceID om hun smartphone te ontgrendelen en in tijden van rondvliegende microben en rondfladderende virusjes zijn mondmaskers in bepaalde delen van deze aardkluit aangewezen. Maak je gebruik van FaceID dan stond je buiten strijd. Aan dit firstworld problem is een eind gekomen dankzij de mensen van Resting Risk Face.

Bron: Resting Risk Face

Voor alle informatie omtrent het procedé van deze mondmaskertjes verwijs ik je graag door naar hun website alsook de mogelijk om je in te schrijven voor hun nieuwsbrief.

Op die manier kan je als eerste je masker bestellen teneinde je smartphone te kunnen ontgrendelen op een coronavrije manier! Leuk toch?

Wat vind jij van dit idee? Ik vind persoonlijk dat je een probleem hebt als je voor je gezondheid je smartphone al niet in je zak kan laten :D