Een Stadia update #1

Een Stadia update #1

Zoals jullie weten ben ik momenteel bezig met het testen van Google Stadia. Google Stadia is een streamplatform voor games dat is uitgebracht door Google. Wil je er meer over weten dan raad ik je aan om mijn blog over Stadia te lezen waarin ik onderandere de test aankondig.

De test is momenteel een weekje bezig en ik heb er al aardig wat op  gespeeld. De resultaten zijn momenteel nog steeds een beetje teleurstellend als het op grotere schermen is. Op de kleinere schermen is de kwaliteit van het beeld. Afhankelijk van het moment van de dag is het netwerk minder verzadigt en kan je dus ook mooiere beelden verwachten.

What next

Zo snel als ik kan ga ik aan de slag met een Chromecast om Stadia op de televisie te spelen. Als het kan zou ik ook eens aan de slag willen met de diensten van Nvidia om deze beide te kunnen vergelijken.

Meer nieuws van Google Stadia krijg je over 2 weken.