Arrows Realm Minecraft pt. 1

Arrows Realm Minecraft pt. 1

Velen onder jullie weten het, Minecraft is voor mij hét spel bij uitstek. Het liefste van alles speel ik dat met vrienden in een vanilla multiplayerwereld en daar ben ik nu ook mee bezig. Een bevriend streamer is begonnen met een Minecraft server voor zijn patrons, dit zijn de mensen die hem maandelijks steunen.

Deze mensen krijgen toegang tot een server waar je op doet wat je wil zolang je je maar aan een paar basic regels houdt zodat het een leuke samenleving is voor iedereen. De hele server is gebaseerd op vertrouwen en we willen een hechte community uitbouwen.

Wil je ook meedoen dan zorg je ervoor dat je als de bliksem patron wordt!

My life in the realm

Ik wil graag regelmatig een blog wijden aan waar ik mee bezig ben op de server. We zijn nog niet zo lang bezig op de moment dus heb ik de volgende zaken al gedaan.

Eten

Niks is saaier dan eten verzamelen dus dat wilde ik graag automatiseren zonder al te veel middelen te moeten gebruiken aangezien het nog maar early game is. Daarom koos ik voor pompoentaartjes. Die fabriek ziet er als volgt uit.

Pompoentorens en suikerrietfarms

Monsterdrops verzamelen

Monsters vermoorden doe ik op grote schaal. Ik heb er wel geen XP van maar wel pijlen enzoverder op zeer grote schaal. Die ga ik heus zelf niet maken hoor. Als voorbeeld nam ik het Fun Farms filmpje van Gnembon.

Zoals ik hem heb gemaakt ziet hij er uit als volgt.

Monsterfarm

Organisatie

Het volgende wat ik zeer belangrijk vind is het organiseren van al je items. Ik maakte daarvoor een simpel kistensysteem om voorlopig alles netjes in te organiseren. Alleen op die manier vind je alles terug.

Organiseren van je items

What next?

Inde komende weken ga ik stevig nadenken over hoe mijn eigenlijke basis er zal uitzien en wat ik nog allemaal wil doen op deze server. Ik kijk er in ieder geval naar uit om nog een hoop leuke dingen te gaan bouwen en organiseren voor de community!