Albert = productivity up!

Albert = productivity up!

Wie mijn artikel heeft gelezen over het waarom ik Linux gebruik als daily driver, weet dat productiviteit de numero uno is die mijn keuze bepaald. Om op dat ene woord verder te breien schrijf ik dit artikel.

Een klein woordje vooraf, welke bureaubladomgeving gebruik ik? Gnome. Binnen deze bureaubladomgeving gebruik ik enorm veel sneltoetsen en daar is Gnome eigenlijk ook naar gemaakt. Met het gebruik van sneltoetsen kan je enorm snel werken. Hou dat in het achterhoofd!

Dus, mag ik je voorstellen aan Albert!

Albert

Meer houdt Albert niet in. Het is een launcher waar je aan kan toewijzen wat je wil tijdens de initiële setup.

Ik heb er momenteel alleen applicaties in zitten maar ik denk er toch over om mijn geschiedenis van de browser er ook in te laten verschijnen, dat is in ieder geval to be tested!

Als je wil experimenteren én productiever wil zijn dan raad ik je aan om Albert eens een kans te geven.

Zijn er nog applicaties die je productiviteit een boost geven dan hoor ik ze met veel plezier. Plaats ze gerust in een reactie en dan test ik ze ook eens uit.