1 jaar Nerdistan!

1 jaar Nerdistan!

Sinds 12 September is deze blog een jaartje ouder geworden. Wat vliegt de tijd. Een jaar lang ben ik er in geslaagd om jullie elke week te voorzien van een lekker brokje IT-leesvoer.

Ik heb het gehad over Linux, opensource software in het algemeen, networking en nog veel meer interessante content. Het komende jaar ga ik hier nog steeds rond werken en zeker de cursus "Starten met Linux" verder uitbouwen. Als het af en toe een keertje kan ga ik ook een aantal topics behandelen over Windows Server en VMWare ESXi om het hele networkingplaatje wat vollediger te maken.

Massa's ideetjes heb ik qua bloggen en alles wat daarrond hangt maar daar krijg je meer informatie rond wanneer het zover is. Door het drukke leven ben ik niet in staat om ETA's te plaatsen en ik wil geen trouwe lezers teleurstellen.

Aan iedereen die af en toe de moeite doet om mijn blogs te lezen zeg ik: een welgemeende dankjewel!

Ik kan alvast niet wachten om het volgende levensjaar van Nerdistan in te zetten zodat ik, maar ook jullie, een hoop kunnen bijleren.

John out!